Disclaimer

Utilizarea (vizualizarea sau comandarea produselor) site-ului www.unique-magazin.com implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Este interzisa accesarea www.unique-magazin.com pentru a copia fotografii, filme video, sau orice alt fel de date.Daca doriti a distribui continutul acestui site, aveti nevoie de acordul nostru.

Fotografiile au caracter informativ, intrucat culorile produselor de pe site pot diferi ca nuanta de cea reala, in functie de reglajele monitorului dumneavoastra, sau a posibilitatilor noastre de procesare a fotografiilor.

Livrare

Livrarea se realizeaza prin Posta Romana sau prin intermediul unei agentii de curierat rapid, in maxim 48 ore de la primirea comenzii.

Costurile de ambalare si transport sunt:

 • Posta Romana – 10 lei pentru coletele care cantaresc mai putin de 1 kg; costurile pentru coletele care depasesc 1 kg vor fi adaptate in functie de greutate si de tarifele Postei Romane.
 • Curier – 20 lei pentru coletele care cantaresc mai putin de 1 kg, cu plata in avans; costurile pentru coletele care depasesc 1 kg vor fi adaptate in functie de greutate si de tarifele agentiei de curierat.
 • Curier – 25 lei pentru coletele care cantaresc mai putin de 1 kg, cu plata ramburs;costurile pentru coletele care depasesc 1 kg vor fi adaptate in functie de greutate si de tarifele agentiei de curierat.

Transportul prin curier se realizeaza numai la cererea dumneavoastra. Pentru aceasta va fi necesar un e-mail la adresa: comenzi@unique-magazin.com in care sa specificati faptul ca doriti expedierea prin curier, precum si numarul comenzii dumneavoastra. Acest e-mail trebuie trimis imediat dupa plasarea comenzii. In caz contrar, comanda va fi expediata prin Posta Romana.

Plata

Plata produselor se realizeaza astfel:

 • La primirea coletului, in sistem ramburs
 • Personal, pentru clientii din Ploiesti care doresc livrare personala.
 • In avans, prin Posta Romana. Pentru aceasta optiune veti primi detalii pe e-mail.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru:

 • Discrepantele dintre imaginea unui produs de pe site, asa cum o vedeti pe monitoarele dumneavoastra si produsele cumparate; aceste diferente se refera la nunata culorilor.
 • Defectiunile aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor.
 • Intarzierile la livrare datorate Postei Romane sau agentiei de curierat.
 • Informatiile eronate furnizate de dumneavoastra.
 • Orice modificare la calitatea produsului ca urmare a transportului.
 • Alergiile care pot fi provocate de materialele folosite. Consideram ca fiecare persoana stie daca este alergica la un anume material. Totusi, va putem asigura ca materialele pe care le folosim sunt de buna calitate: sarma placata cu argint este tratata antioxidare (NT- non tarnish) – din experienta proprie si din marturiile clientelor, va pot spune ca este rezistenta (inclusiv la saramura si la apa marii).

Pentru comenzi speciale, va rugam sa ne contactati printr-una din adresele de e-mail de pe pagina Contact .Vom stabili impreuna detaliile legate de cererea dumneavoastra, iar daca rezultatul nu va este pe plac, il refuzati (veti primi fotografii cu produsul / produsele; in cazul in care nu va place rezultatul, aveti optiunea de a-l refuza INAINTE de a fi expediat).

Ne rezervam dreptul de a ne selecta comenzile.

Ne puteti gasi si aici:

https://www.facebook.com/Mia.stuffs

Produsele vandute nu se primesc inapoi.

Garantam confidentialitatea informatiilor dumneavoastra personale.
Acesteavor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Comandand de la noi sunteti de acord ca datele dumneavostra personale sa fie prelucrate de catre Mia’s doar pentru trimiterea de mesaje publicitare prin e-mail.

Acest site nu are caracter comercial. Produsele sunt realizate ca hobby iar pretul acestora acopera doar costul materialelor.